Volgende wedstrijd!

Geplaatst: 19/02/2017 in sport
Tags:,

Zondagmiddag,

Zo maar ergens onderweg

Zo maar ergens onderweg afgelopen zaterdag

Na de succesvolle Tamarathon van vorige week zaterdag in Drachten staat mijn hoofd weer naar de volgende wedstrijd. Op 11 maart mag ik van start voor de 25 km. Geen 50 km dit jaar maar bewust eens voor de halve afstand. Ik denk dat er dit jaar uitdaging voldoende zit met de afstand.
Ook deze keer eens niet alleen van onze club maar met een paar gelijkgestemden op pad. Ik heb er veel zin in. Zin omdat ik weet dat er in Nijverdal een evenement is neergezet door de organisatie dat er zijn mag. Dat is daar in die omgeving ook niet onopgemerkt gebleven en werd Bertus, de enthousiaste organisator van de Sallandtrail, uitgenodigd door de plaatselijke tv-zender HOITV voor een interview.
Onderwijl dat ze met hem in gesprek waren draaide er op de achtergrond een filmpje dat van mij werd gemaakt op mijn 50 km in 2014.  Pieter en Bas fietsten als illegale MTB-ers met me mee.  Officieel verboden dus eigenlijk had ik uit de uitslagen geschrapt moeten worden. Gelukkig is dat niet gebeurd destijds.
Hier is de link naar de tv uitzending van gisteren. Wil je niet de hele uitzending kijken scrol dan even door naar 19’30”
Hieronder staat het hele filmpje dat in 2014 door Bas en Pieter gemaakt is. Ik ben er blij mee.

 

Advertentie
reacties
 1. fitmetlien schreef:

  Alvast veel succes gewenst! Ik volg vanop afstand via de blog 😀

 2. djaktief schreef:

  Dat filmpje herinner ik me nog. Leuk om het zo terug te zien als film in een film. Grappig dat iets wat eigenlijk niet mocht nu bijdraagt aan de promotie van het evenement. Veel loopplezier daar gewenst.

  Groetjes,

  Dorothé

 3. Elsa schreef:

  Leuk Tiny! Weet je al in welke startgroep je zit? De 25 km start dit jaar voor de 50 km, het zou leuk zijn als ik je nog even zou zien.

 4. bertusboco schreef:

  We zullen je weer met open armen ontvangen Tiny. 😉👍

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.