Kort rondje!

Geplaatst: 09/03/2017 in sport
Tags:,

Donderdagavond,

Het gebeurt niet zo vaak dat ik op donderdag een rondje loop van minder dan 10 km. Enerzijds vanwege de tijd en anderzijds dat er op zaterdag in het Salland wordt gelopen. Deze keer wel wat korter dan de twee afgelopen jaren dus deze keer 25 km en geen 50. Nee…dit heeft niet met tijd te maken maar vanwege de inspanning van 50 km die niet echt gering is. Ik heb er wel weer veel zin in om bij Bertus van start te gaan.
Daarom vandaag een kort rondje maar wel een rondje met de allure van het Salland om al wat te wennen als ik dat nog niet al was. Onze omgeving is wel enigszins vergelijkbaar misschien iets minder uitgestrekt maar toch. Het was overigens minder modderig dan ik verwacht had na de overvloedige regen van de laatste weken en gisteren in het bijzonder. Het liep best lekker eigenlijk.

Een mooi rood-zwart treintje. (foto Toon)

Op zondag is het al weer vroeg aan het werk omdat onze laatste cross van dit seizoen, de Parkcross, op stapel staat. Deze keer geen gesjouw van alle materialen naar het bos omdat de laatste cross in het park gelopen wordt precies voor ons stadion. Geen gesjouw met materialen wil nog niet zeggen dat er geen werk aan de winkel is want loop je in het bos vaak op bospaden die aan twee kanten zijn afgebakend is dat in het park dus niet zo. Soms midden over het gras dus moeten er paden gemaakt worden. Stalen palen en paaltjes waarmee een schapenweide wordt afgemaakt samen met rood-wit lint vormt dan het pad. Zondag voor de eerste keer op een iets gewijzigd parcours zodat we geen 7 maar 6 rondjes gaan lopen. De totale afstand is wel iets groter geworden. We lopen nu 10,7 km.
Of ik mee gaan doen hangt wel af van hoe mijn lijf zich voelt na zaterdag hoe dan ook het altijd heel rustig gaan.

Gaat weer een enerverend weekend worden.

Advertentie
reacties
  1. Elsa schreef:

    Veel plezier Tiny! Misschien spot ik je bij de doorkomst nog.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.