Dwarsparkeerders!

Geplaatst: 08/07/2017 in sport
Tags:, ,

Zaterdagavond,

Een warm welkom.

Nog niet eens zo heel lang geleden opende de kermis op zondagmiddag en eindigde op dinsdagavond. Je kon je geld in die 3 dagen best wel kwijt. Veel te besteden had je ook niet je was er best snel doorheen. Tegenwoordig is het net een klein beetje anders alhoewel sommige dingen zijn nog wel hetzelfde ook nou ben je je geld in no time kwijt terwijl nu de kermis gewoon 10 dagen duurt.
Nou wil het geval dat we zondag op onze baan de Brabantse Kampioenschappen organiseren voor C en D-jeugd. De kermisgasten komen met hun grote campers en vrachtwagens vaak een week voordat de kermis begint en nemen onze parkeerplaats in zijn geheel in beslag. Het ontbreekt er nog maar net aan of we kunnen niet eens door de zijpoort binnen. Laat staan dat ze onze vluchtwegen blokkeren.

Omleidingsroute

Uiteraard hebben we contacten gelegd met de kermismeester en onze parkeerplaats werd voor een deel afgezet met hekken en lint. Een bewegwijzering aangebracht voor extra parkeerplaatsen van onze buren, een voetbalclub, omdat zij toch met hun wedstrijden stil liggen.
Goed geregeld denk je dan. Wat denk je? Kom ik vanmorgen bij de club en er is geen parkeerplaatsje meer vrij. Alles bezet met wooncampers.
Het enige waar we 2 weken geen last van hebben is hangjeugd die de parkeerplaats helemaal vol pleuren met blikjes en papieren zakken en piepschuimbakjes van een hamburgerketen.
We zullen het er mee moeten doen! Gebeten worden door de hond of de kat de frustratie blijft eender.

Onze ingang?

Advertenties
reacties
  1. Rene schreef:

    Er mag een vierde P bij, Parkeren 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.