Startbewijzen.

Geplaatst: 16/11/2017 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Hiervan waren er nog voldoende van op voorraad. Geen zwarte handel

Zeker als je aan drukbezette wedstrijden wilt meedoen moet je vaak in een heel vroeg stadium inschrijven. Organisaties maken daar ook wel gebruik van want inschrijven op een zo vroeg mogelijk tijdstip is vaak een stuk goedkoper dan het laatste moment afwachten. Waarbij je dan ook nog het risico loopt achter het net te vissen omdat het totale aantal deelnemers al bereikt is. De paniek hiervoor hoeft echt zo groot niet te zijn want als een aantal dagen voordat de wedstrijd daar is zijn er legio startnummers in de aanbieding.

En het nummer dat ik hier had kostte gewoon niks. (Tis voor niks 2008)

Waar ik dan wel een bloedhekel aan heb is dat iemand zijn of haar startnummer aanbiedt tegen een prijs van wat een late inschrijving kost en zelf hebben ze in een heel vroeg stadium tegen een goedkoper tarief ingeschreven. Zodoende ligt hun vraagprijs hoger dan dat ze zelf betaald hebben. Een andere misstand, vind ik dan, is dat iemand een startnummer in de aanbieding heeft en vervolgens moet je wel een bod doen op het nummer. Weet je nog niet of je mee kunt doen want het kan best zo zijn dat er iemand anders een bod doet dat een stuk hoger ligt.

Nee…van dit soort praktijken daar houd ik niet zo van.

Zo zijn er ook wel organisaties die een reservelijst van inschrijvers aanleggen en op het moment dat iemand zijn of haar startnummer inlevert komt de eerste die op de reservelijst staat in aanmerking voor het nummer. Vaak wel zo handig.

Anderzijds is er ook een site waar je je startnummer kunt aanbieden of er wel eentje kunt vinden. Voor alle  wedstrijden zijn er nog wel nummers aan te komen.

 

Advertentie
reacties
  1. Rene schreef:

    Het gekke is dat elders in het land dezelfde afstand wordt gelopen tegen een lagere prijs met nog voldoende plaats voor hardlopers in het startvak.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.