Start 2018!

Geplaatst: 01/01/2018 in sport
Tags:,

Nieuwjaarsdag,

Maak er een mooi loopjaar van!

In deze tijd van het jaar, niet het beste deel van een jaar vind ik, komen er jaarverslagen en lijstjes voorbij van collega lopers en loopsters. Bijna een gedetailleerde opsomming van activiteiten. Dat ga ik in elk geval niet doen niet dat ik geen goed loopjaar achter de rug heb. Allerminst zelfs. Gewoon mijn aantal km’s het afgelopen jaar kunnen maken zonder noemenswaardige ongemakken. Er is afgelopen jaar wel een loopevenement geweest waar ik mateloos van genoten heb. Dat mag niet onvermeld blijven. Dat was een marathon in het Friese bij Tamara, de Tamarathon.

Om mijn km’s te maken is nou net toevallig ook weer het streven zijn voor 2018. Natuurlijk zijn er al wat plannen voor dit jaar. Voor dit winterseizoen staan er nog een drietal crossen op de lijst, te beginnen a.s. zondag de Bedafcross. Voor velen van onze club de openingswedstrijd van het nieuwe jaar. Vervolgens is er in februari de Heuvelrugcross en om het winterseizoen af te sluiten met de Parkcross.
Waar ik dit jaar geen rekening mee te houden heb is Kustmarathon. Hoefde daarom vannacht ook niet in te schrijven. Het maakt ook wel de weg vrij om eens wat anders te doen. Ik ben in elk geval wel ingegaan op de uitnodiging om met een groep in het najaar de Berenloop te gaan doen op Terschelling. Daarmee is ook meteen de marathontoon voor 2018 weer gezet. En tussen maart en november is er nog van alles mogelijk. Het geeft je net wat meer armslag en vrijheid om zo maar eens wat te lopen van wat er op je pad komt.
Het zou ook zo nog maar eens kunnen dat ik nog eens een paar duurloopjes ga organiseren waar iedereen welkom is. Ik weet zeker dat ik je mooie plekjes kan laten zien.
Kortom het gaat een loopjaar worden waar niet alles vastomlijnd is.

In elk geval is het begin vanmorgen gemaakt met een klein groepje(5) op een kletsnat rondje van een uur. Als ik uitga van hetzelfde aantal km’s als de afgelopen jaren dan is paar tiende procent al weer gedaan.

Voor iedereen nog een gezond, blessurevrij 2018 toegewenst!

 

 

 

Advertentie
reacties
 1. Elsa schreef:

  Het zou leuk zijn om weer eens met een mooie trainingsloop mee te kunnen. Dat is me die ene keer goed bevallen!
  En die Kustmarathon, daar ga ik me nu maar eens in vastbijten.
  Ik wens je vele goede kilometers toe in goede gezondheid!

 2. djaktief schreef:

  Graag tot ziens ergens op een loopje Tiny en de beste wensen voor jou en de jouwen in 2018.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.