Een verrassing!

Geplaatst: 15/07/2018 in sport
Tags:

Zondagmiddag,

Een prachtige bos bloemen.

Afgelopen weken voelde ik het al aan er stond iets te gebeuren in de groep. Wat dan? Ik wist het niet. Als je deze groep al weer meer dan 5 jaar onder je hoede hebt dan voel je dat. Op zondag vertrek ik meestal een uur vroeger dan dat de training begint. Niet alleen om dat het ’s morgens vaak heerlijk lopen is maar tegelijkertijd kan ik controleren of de training die ik gedacht heb ook wel uitvoerbaar is op het gedeelte dat ik mijn gedachten heb.
Gisterenavond kreeg ik van Sjan te horen: “je mag morgenvroeg niet voor 9.00 u. in het bos zijn” Ik hoorde wel aan haar stem dat daar niets tegenin te brengen viel. Nou ja…we zullen wel zien.
Als ik er dan precies op tijd ben staat de hele groep al compleet klaar.
Nu krijg ik te horen dat mijn training wordt over genomen en ik mag er niks aan doen. Dat valt nog niet zo mee. We gaan een stuk inlopen er worden wat oefeningen gedaan en lopen terug naar Naat Piek, ons start punt, want als je afwijkt van het gewone zijn er altijd die tussen de wal en het schip vallen. Hier pikken we nog twee mensen op. Ondertussen is mij verteld dat we er een rustige duurtraining van maken op het “Snertcrossrondje” tot 10.30 u. en voor de rest moest ik maar zien.

een overzicht van wat er zoals te doen was.

Tegen de afgesproken tijd werd er gestopt en nog wat rekoefeningen gedaan. Ik loop naar de auto om een droog shirt aan te doen en op het moment dat ik terugkwam stond de picknick bank werkelijk tjokvol met allerlei heerlijke dingen. Van wraps tot bananenbrood, van gevulde eieren tot meloen, van soep tot thee en frisdrank. Teveel om op te noemen.
Een van de dames neemt het woord en ik wordt bedankt voor mijn trainingswerk en dat wordt dan weer onderstreept met een prachtige bos bloemen.

Na een aantal jaren voelt het zo gewoon om op zondag de training te doen. Daarom is het des te leuker om er achter te komen dat het in de ogen van de groep eigenlijk niet zo gewoon is maar enorm wordt gewaardeerd.
Ik heb het al eens vaker gezegd ik blijf zolang een groep begeleiden zolang als ik er meer energie (lees plezier) uit kan halen dan het het aan energie kost en de groepen moeten het ook leuk blijven vinden.

Na vandaag hoef ik me daar nog geen zorgen over te maken. Bedankt voor deze mooie bijzondere zondagochtend.

Advertentie
reacties
  1. Peter Kuijpers schreef:

    Ontroerd door je verhaal. Dik en dik verdiend!

  2. Elsa schreef:

    Geweldig Tiny! Dat was een geslaagde verrassing!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.