Gemakkelijk?

Geplaatst: 21/09/2018 in sport
Tags:

Vrijdagmiddag,

Strand van Terschelling

Als je A gezegd hebt is het in mijn optiek ook logisch dat je B zegt. Inschrijven voor de Berenloop heeft voor mij meteen de verplichting dat er voor getraind moet worden. De tijd dat ik vanuit mijn basis een marathon kon lopen ligt inmiddels wel degelijk achter me.
Afgelopen donderdag stond er 2:45′ op mijn programma.
Op tijd beginnen dan blijft er ook nog iets over voor de rest van de dag. Eigenlijk voelde ik het al meteen vanaf het begin: “dit gaat niet mijn dag worden”  Soms heb je dat. Eigenlijk kan ik er ook niet zo mee zitten.  Het rondje dat op de planning staat moet ik toch lopen. Een doorsteek om een stuk af te snijden is er ook niet en omkeren is ook geen optie. Eigenlijk past me dat ook niet zo, je karwei afmaken en het beste er maar van zien te maken.
Na 26 km meer ik thuis af.
Maandag maar weer welgemoed aan mijn volgende duurloop beginnen. Ben er bijna zeker van dat het dan weer een stuk gemakkelijker zal gaan.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Jammer dat het je dag niet was. Wel een troost dat zo’n oude rot in het loopvak dat ook wel eens heeft.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.