Carnaval!

Geplaatst: 03/03/2019 in sport
Tags:,

Zondagavond,

Gaat een leuke loop worden.

Als je in het zuiden woont kun er niet omheen dat het carnaval is. Je hoeft er verder niks mee te doen maar niet opmerken dat het carnaval is nee…dat gaat niet. Een tiental jaar geleden wilden wij nog wel eens aan carnavalsevenement meedoen maar de laatste jaren laten we het feestgedruis mooi aan ons voorbij gaan.
Gewoon de trainingen verzorgen die er op de lijst staan en het lijkt er wel op dat meer atleten het met mij eens is want de groepen zijn wel wat kleiner maar om te zeggen dat je zomaar werkeloos aan de kant staat is toch echt niet het geval
Op zaterdagmorgen bij de baantraining was de groep absoluut niet kleiner. De bostraining van vanmorgen was iets minder bezet maar of dat carnaval of de weersomstandigheden daar een rol in speelde dat weet ik eigenlijk niet.
De omstandigheden waren niet al te best. Maar toch een training kunnen doen waar iedereen zijn ei in kwijt kon.
Na het inlopen en wat oefeningen had ik 2 rondjes. Een grotere ronde van ongeveer 500 m met een fraai bultje er in en een kleiner rondje. De bedoeling was dat je de grote ronde op tempo zou lopen en vervolgens het kleine rondje rustig. Voor de tijd van een half uur moest te doen zijn. Ik geef je op een briefje dat na 7 keer het snelle rondje het bultje er aardig inhakte.
Wat wel een voordeel was dat je van de regen niks merkte in tegenstelling toen we weer uitlopend naar ons vertrekpunt liepen.
Ja…je moest wel een beetje snel je thee drinken anders kreeg je je bekertje niet leeg.
En hoe het morgenavond met de duurloop gaat worden? Wie er meegaat voor 2 uur dat zien we morgen wel.
Gelukkig is woensdag alle gekkigheid weer voor een jaar over

Wat sneller aan bod komt is de Maashorsttrail dus even hier inschrijven

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Oh leuk die trail, maar het past net niet goed in mijn planning naar Enschede

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.