Marathonkoorts?

Geplaatst: 28/03/2019 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

Vanmorgen zomaar ergens midden in het bos. Een teken van lente toch?

In het voorjaar zo tegen de tijd dat de klok weer verzet wordt dan zijn de voorbereidingen voor een marathon wel achter de rug. Als je nou het weekend neemt van 7 april zijn er in Europa sowieso naast de marathon van Rotterdam nog 7 stadsmarathons meer. Keus te over om ergens te lopen.
Maar naast Rotterdam is er op Texel ook nog een ultra van 120 en 60 km.
En bij onze club kun je een trail lopen op de Maashorst van 5, 12 en 24 km. Sinds onze sponsor, EkoPlaza is weggevallen moesten we iets anders. Dus in samenwerking met de Stichting Maashorst Events een trail opgezet. Ik verwacht dat het een leuke loop gaat worden. Nee…geen honderden hoogtemeters verschil maar wel een afwisselend rondje.
De start van de langste afstand is om 10.30 u. Daar mag ik van start. Ik heb er best wel zin in. Maar eerst zal er op zaterdag en zondag nog gewerkt moeten worden om alles in goede banen te leiden.
Vanmorgen tijdens mijn duurloop nog wat paadjes gelopen waarvan  ik denk dat ze mogelijkerwijs in de route zitten. Dat houdt dus in dat ik de route niet ken. Maak me daar ook niet druk om. Ik kan me niet voorstellen dat ik in de Maashorst verdwaal.
Uiteindelijk zal 7 april toch wel weer wat spanning opleveren hoe het gaat lopen met Chris, Ingrid, Jeroen en Melanie in Rotterdam. Met Robbie in Wenen en met Tamara op Texel.
Waar ik niet aan twijfel is dat ze goed getraind aan de start staan. Daar hoef ik me geen zorgen over te maken als ze dat zelf nou ook maar niet doen dan komt het ongetwijfeld in orde. Maar ja…he blijft een marathon of nog verder. Onberekenbaar!

Advertentie
reacties
  1. chrisrogghe schreef:

    Dat we goed getraind aan de start zullen staan is heel juist, het was alweer een fijne voorbereiding, deze keer zonder onverwachte virussen of pijntjes hier en daar. Hopelijk levert het volgende week zondag een mooi resultaat op!

  2. djaktief schreef:

    Veel loopplezier gewenst op je trail. Als ik niet net voor een marathon zat ( Enschede) dan kwam ik.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.