Archief voor 27/01/2024

Teleurstelling?

Geplaatst: 27/01/2024 in persoonlijk, sport
Tags:, ,

Zaterdag 27-01-2024,

          Weer aangesloten op een druppelaar.

Gisteren was het weer zover dat er een afspraak was om bloed te prikken. Omdat het steeds een cito afname is kan ik de meeste uitslagen al meteen zien als ik thuis ben. Uiteraard ben je zo benieuwd dat je ook onmiddellijk daar naar kijkt. Inmiddels weet ik ook wel of de uitslagen van dien aard zijn of dat de volgende behandeling van start kan gaan of niet. Na een belletje van de hematoloog werd mijn vermoeden wel bevestigd. Kuur 3 niet van start. Ik zou over een kwartiertje weer opnieuw gebeld worden of dat er die dag nog een transfusie zou worden uitgevoerd. Het telefoontje kwam en of dat ik me weer kon melden voor een transfusie van 2 zakken bloed. Deze vond plaats op een afdeling waar ik nog niet eerder was. Cardiologie.
De doorlooptijd van een zak bloed is 2 uur dus 2 zakken is een lange zit. Even over 20.00 u was ik weer thuis. Andermaal een dagje JBZ. Inmiddels lijkt de diagnose acute leukemie een cursus: “omgaan met teleurstellingen” .

Dat leert snel maar went niet.
En hoe is het met het sporten? De initiatief nemers van de UTT in het najaar van 2023 hebben het plan opgepakt om die in het voorjaar, op zaterdag 23 maart, weer gaan te lopen. Er werden vragen gesteld of dat er niet naast

De roestige kleur van het ijzeroer

de 14 en 24 km een rondje te maken was van rond 7 km. Het concept rondje is vastgelegd en donderdag wandelde ik het een keer om te zien of dat het goed te belopen was. Achterin moeten we het nog even bekijken hoe we het precies vorm gaan geven. Wat ik wel weet hoe dat we het achterin ook aanpakken er nagenoeg zeker een natte voeten garantie is.
Het concept van de UTT veranderd niet. Hoe laat of hoe vroeg je ook van start gaat maakt niet uit als je maar om 12.00 u bij de Bedafse Pier bent om nog een lekkere afzakker te pakken.

Nee….de rondjes zijn niet bewegwijzerd je zult op je eigen navigatie kunsten moeten zien te rooien. De .gpx files worden tzt wel gedeeld.