Stabiliteit!

Geplaatst: 02/05/2024 in persoonlijk, sport
Tags:, ,

Donderdag 2-5-2024,

Een plaatje van de training van afgelopen zondag

Op de geboortedag van mijn vader vanmorgen met best goeie zin op weg naar Den Bosch voor een bloedcontrole. Gisteren had ik namelijk best een goede dag en voelde me prima. Ik denk dat het de eerste dag van dit jaar was dat ik geen kou had. Wat dat betreft gaan we een gunstige kant uit met hogere temperaturen. Na mijn bloedafname naar de apotheek van het ziekenhuis om de bestelde medicatie op te halen. Er lag niks klaar. Wat was het geval ze hadden mijn herhaalrecept doorgestuurd naar mijn eigen apotheek hier in Uden. Maar die medicijnen hebben ze hier niet in hun assortiment en moeten besteld worden. Vandaar dat ik zowel van Den Bosch en Uden geen berichtje kreeg dat ik ze kon afhalen. Het werd door beide apotheken keurig opgelost en kon ik naar huis met mijn medicijnen. Eind goed al goed zou je zeggen.
Maar toen had ik de bloeduitslagen nog niet gezien. Ook vandaag zat er amper beweging in niet in positieve maar ook niet in negatieve zin. Oké….de waardes zijn nu al een half jaar aan de lage kant en hoe ik me nu voel mogen ze het komende halfjaar ook nog aan de lage kant zijn want dan ben ik er nog en doe ik nog steeds gewoon mee. Natuurlijk wil ik liever zien dat alle componenten wat hoger waren maar hier kan ik nog steeds best op vooruit. Kan op sommige trainingen nog wat korte stukjes lopen. En onderschat zeker niet de waarde van erbij te kunnen zijn.

En of het fout optimisme is dat weet ik niet maar durf  nu wel wat vooruit te kijken zonder al teveel slagen om mijn arm. Zo is er op 12 mei al een baanwedstrijd voor masters. Daarna op 1 juni een wedstrijdje Atletics Champs en daarna een prachtige baanwedstrijd op 7 juli King and Queen of the Sprint.
En nog iets verder weg op 28 september de najaarseditie van de UTT.

Zo zie je maar er zijn best leuke dingen in het vooruitzicht.

reacties
  1. Anoniem schreef:

    wat doe je het goed Tiny ga zo door hè.

  2. djaktief schreef:

    Mooie vooruitzichten Tiny. Fijn om zo vooruit te kijken.

Reageren? Graag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.