Rondleiding!

Geplaatst: 17/03/2024 in persoonlijk, sport
Tags:, , , ,

Zondagmiddag 17-03-2024

Niet alleen afnemen maar ook soms bijkrijgen

Het laatste halfjaar is er zo vaak bloed bij me afgenomen, ook bijgekregen trouwens, dat ik inmiddels ongeveer wel weet aan welke waardes het bloed aan moet voldoen. Maar hoe de routing is en hoe het wordt onderzocht in een laboratorium? Geen idee eigenlijk. Nou is er in mijn hardloopkring wel iemand die daar wel alle ins-en outs van weet. Ze nodigde me gisterenmorgen uit of ik zin had in een rondleiding. Uiteraard maakte ik dankbaar gebruik van het leuke aanbod. Als buitenstaander snapte ik wel dat echt heel veel processen in een lab geautomatiseerd zijn maar dat alles zo gestroomlijnd in elkaar stak dat had ik niet zo in de gaten. En als je dan er ook nog een heldere uitleg bijkrijgt waarom het een en ander op deze manier gaat en niet op een ander wijze. Dan heb je een prachtige ochtend. Ik genoot ervan. En als er de volgende keer bloed wordt afgenomen kijk ik wel met iets andere ogen naar.
Ik weet nu dat er snel en accuraat gewerkt wordt maar wachten op de uitslagen, zeker als het een beenmergpunctie betreft dan duurt een week verdomd lang.
Dat het maar snel vrijdag mag worden.

    Och…een streepje modder meer of minder?

En dan zaterdag is er voorjaarsuitgave van de Ujese Tiny Trail. Ook daar kijk ik naar uit. Geen vooraf inschrijving dus ook spannend wie of wat er weer komt opdagen. Er is de mogelijkheid om te starten op een rondje van 24 km. En er zijn ook rondjes van 14 en 7.5 km. Dus een heel toegankelijk evenement. De starttijd mag je zelf bepalen als je maar om 12.00 u rond bent geweest om bij de Bedafse Pier van een kop koffie of iets anders en uiteraard van het gezelschap dat aan de trail meeliep te genieten. Ik verwacht dat er weer veel te kletsen valt.
Zelf meelopen dat zit er helaas niet meer in. Maar ik ga er wel voor zorgen dat iedereen die van start gaat succes toe te wensen en de mogelijkheid te bieden om vooraf een kopje koffie of thee te drinken.
Heel benieuwd naar de uitslagen en heel benieuwd wie en hoeveel er gaan genieten van de UTT.

Een tip vooraf: “Neem droge sokken mee!”

reacties
  1. Anoniem schreef:

    Veel succes met aanmoedigen van de trailers.

  2. djaktief schreef:

    Veel plezier en gezelligheid gewenst voor de UTT.

Reageren? Graag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.