Even zoeken!

Geplaatst: 24/01/2016 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

zo gaan er veel plat!

zo gaan er veel plat!

Met het het voorbereiden van de bostraining op zondag wist ik dat er een halfuur voordat wij aan de training zouden beginnen  ook een wandeling door de Maashorst van start ging. Dat betekent dat de parkeerplaats bij Naat Piek gewoon helemaal vol staat als wij daar aankomen. Ik zorgde dat ik er erg vroeg was en vond nog net een plekje.
Een ander punt was dat er een MTB-toertocht was in het Udense. Nou weet ik dat de club die deze tocht organiseert wil niet ver buiten de gemeentegrenzen gaat en daardoor slingeren ze echt over alle paadjes. Hoe nu het deelnemersaantal precies is weet ik niet maar andere jaren gingen er wel eens 1000 van start.
Vind dan maar eens een rondje dat fietsersvrij is.
Dat was dus de tweede reden om erg vroeg te zijn. Had ik vooraf nog tijd om een acceptabel rondje te vinden. Aan de lintjes in de bomen kun je wel zien waar ze precies rijden. Met een halfuurtje lopen was ik er wel uit.
Op dit rondje van de fietsers geen last hier komen ze net niet.Straks met de groep wel even verkennen omdat er nog wel een paar obstakels inzitten. Veel wortels, een gladde boomstam dwars over het pad en nog een sluisje. Plassen en modder viel me alleszins mee.
Na het inlopen, wat oefeningen en het verkenningsrondje verdeel ik de groep in duo’s. Hoeft nog niet eens van gelijke snelheid te zijn. De tweetallen lopen tegengesteld aan elkaar het rondje. Rustig beginnen. Komen ze elkaar tegen dan mag het gas erop tot je elkaar weer tegenkomt dan mag je weer rustig.
We gingen vanmorgen van start met regen maar of het nou ondertussen altijd geregend heeft weet ik me niets van te herinneren.

De thee met een heerlijk sneetje cake smaakte er niks te minder om.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.