Lawaaipapegaai?

Geplaatst: 15/06/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

In de juiste formatielopen valt nog niet zo mee!

In de juiste formatielopen valt nog niet zo mee!

Bij het naar de baan fietsen was het nog rustig. Ik wilde even wat vroeger zijn dan dat ik gewend ben. Een buuratletiekclub zou aanwezig zijn om voor hun jeugd een paar wedstrijdjes in het kader van hun clubkampioenschappen lopen. 600, 800 en 1000 m.
Het is altijd wel leuk als er een paar vlaggen hangen. Dat de tijdklok al klaar staat en nog wat zo’n soort zaken.

Voordat de jeugd er is vliegen de eerste kisten die naar de vliegbasis vliegen al over. Nou zijn we hier dat geluid wel enigszins gewend. Maar het zou er in de loop van de morgen zeker niet minder op worden. Ook de jonge lopertjes liet zich qua geluid ook niet helemaal onbetuigd. Nee…het is wel eens rustiger geweest.

Tijdens de kern van de training kwamen er een paar formaties van stuntteams over. Nou dachten een paar lopers dat ze eigenlijk ook wel konden, lopen in dit soort van groepering. Er werden een paar pogingen ondernomen maar het viel nog niet zo mee. Zelfs niet om het fatsoenlijk op de foto te krijgen.
Na de lunch zijn Sjan en ik ook nog even gaan kijken. Niet het veld op daar is het ons echt te druk. Gewoon een heel rondje gefietst om het veld met zit en kijk pauzes. Da’s pas herrie maar wel spectaculair.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.