Onweer?

Geplaatst: 03/05/2012 in sport
Tags:,

Woensdagavond,

Zo dreigend was het!

Vakantie in Nederland. Ja… ook in het zuidelijk deel van ons land. Je merkt dat overal aan maar vooral aan de opkomst bij de training op woensdagavond. Veel minder dan dat we gewend zijn. Kortom een rustige avond dus. Ook een zwoele avond. Toen ik op de baan kwam scheen de zon nog maar het betrok nog al.
Met mijn collega afgesproken als het zou onweren dan zouden we stoppen met de training. Zo ver kwam het niet, tijdens de hele training was het droog.

Tijdens de training wel maar bij het naar huis fietsen trokken ze alle hemelsluizen open. Voordat ik thuis was “zeiknat”.  Dan kun je wel propageren dat ieder weer loopweer is maar dat hoeft nog geen fietsweer te zijn.

 

Donderdagmorgen,

Niet springen!

Vanmorgen een duurloopje van een uur in een iets hoger tempo dan dat ik gewend ben. Geen zwerfrondje dus. Een vooraf bepaalde ronde van bijna 11.5 km met een paar pittige stukken. Een paar klimmetjes en wat los zand. Het begin liep wat moeizamer maar gaandeweg ging het wat gemakkelijker. In iets meer dan 55′ was ik weer thuis. Een lekker loopje op het eerste begin na dan.

Advertentie
reacties
 1. mo schreef:

  Hier in Heemskerk heeft het vanmorgen heel hard geregend. Voor de tuin is het wel lekker.

  Groet Mo

 2. djaktief schreef:

  Pittig tempo hoor! Ik heb nog steeds niet gelopen na de marathon. Ik begin dit weekend weer. Ben benieuwd.

  groetjes,

  Dorothé

 3. johannesdeloper schreef:

  Doe het je nog steeds niet na dat tempo !

 4. Kitty schreef:

  Ik vind het wel weer wennen hoor, dit warmere en dan dus vaak kleffe weer! Niet alleen om in te lopen maar ook om te slapen/werken. Hoe lekker het ook kan zijn dat het zonnetje wat meer schijnt als training prefereer ik toch de kou!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.