Roofbouw?

Geplaatst: 12/11/2012 in sport
Tags:,

Maandagavond,

zondag gaat het weer gebeuren.

Vanavond op stap met een groep waarvan het grootste gedeelte zondag van start gaat in Nijmegen op de Zevenheuvelenloop. Nog een duurloop van een uurtje. Dan doen ze in de loop van de week,woensdag of donderdag nog een training op de baan met alleen in- en uitlopen met daar tussenin wat oefeningen. Zaterdag nog een halfuurtje wat rustig loslopen en dan zijn ze er helemaal klaar voor.
Van onze club zijn er altijd heel veel die naar Nijmegen gaan. Sowieso is het niet ver van huis en het is een mooi parcours.
Zelf sla eens een keertje over. Ik liep voor de eerste keer mee in 1987. Niet alleen het parcours was heel anders maar zeker het aantal deelnemers. 500??
Hoe vaak ik er liep? Volgens mij 22 keer. Ik zou er nog best graag lopen maar een week later loop ik in Geldrop. Moet geen roofbouw plegen. Ben toch eigenlijk wel blij dat het mijn lijf het nog steeds goed doet. Alles werkt nog en dat wil ook wel graag zo houden voorlopig.

Met een afstand van 10.23 km in een tijd van 1:02′ pleegden we vanavond geen roofbouw. Heerlijk loopje.

Advertentie
reacties
 1. ruud schreef:

  7Heuvelenloop is zeker een mooie loop; liep hem (even nagekeken) 2x; in 1994 (maar de tijd in m’n overzicht, 37:20, zal niet kloppen…., eens kijken of ik dat nog kan achterhalen) en 2007 (1:06:47, toen ik net weer wat was “opgestart”.

 2. jan schreef:

  hoop je zondag te zien, schijnt een beetje te gaan regenen, dat valt mee als je loopt, maar ik hoop dat het als toeschouwer geen kleumen wordt zoals toendertijd in Rotterdam.

 3. toontje34 schreef:

  Lopers allemaal heel veel succes in Nijmegen en ook voor de trainer al loopt hij dit jaar niet mee maar wel veel werk heeft verzet.

 4. Jacqueline schreef:

  Wat ben je toch verstandig maar dat zal ook de jarenlange ervaring zijn.

 5. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Jij geeft het goede voorbeeld. Ik zie zoveel verslagen van zoveel loopjes van iedereen. Ik pas nog altijd die regel toe van rust en hersteltraining na een wedstrijd. Ik wil m’n leven lang kunnen hardlopen, zoals jij bijv.

  groetjes,

  Dorothé

 6. Esther schreef:

  Ze gaan er vast een dijk van een wedstrijd lopen! De 7heuvelen is een mooie route en na jouw trainingen kan het niet anders dan dat ze allemaal een mooie tijd lopen!

 7. kitty schreef:

  Blijft toch altijd spannend naar zo’n (grote) wedstrijd toe werken, zeker als het je eerste keer is! Ik wens alle deelnemers al vast heel veel succes!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.