Klein wereldje!

Geplaatst: 24/11/2012 in sport
Tags:,

Zaterdag,

Hier was ik aardig wat uren binnen.

Toen ik vanmorgen naar de baan fietste en ik op onze baan kwam dacht ik, is die nou vannacht zo lang geworden dat ik de uiteinde niet eens kon zien of is die zo kort geworden als het stukje dat ik maar zie. Mistig was het. Aardig donker ook nog. Neemt niet weg dat er zo meteen gewoon getraind gaat worden. Voor de scheidsrechterscursus die in onze kantine draait zal het voor de cursisten die uit het hele land komen wel wat lastiger zijn om op het aanvangstijdstip in Uden te zijn.
Dan heb ik het maar mooi gemakkelijk op mijn fiets.

Aan de vooravond van Geldrop vanavond nog een uitje met een aantal oud-collega’s. Vaak zien we elkaar niet meer. Een paar keer per jaar meer eigenlijk niet. Kennen doen we elkaar al heel lang. Zaten samen op school en werden als het ware weggekocht van school om op een bedrijfsopleiding te gaan. Philips roomde indertijd het technisch onderwijs gewoon af. Ouders vonden dat wel jofel want er kwam brood op de plank en er werd geleerd. Na een flink aantal jaren werd er door allerlei reorganisaties de groep uit elkaar getrokken. Uiteindelijk toch ook weer op dezelfde vestiging terecht gekomen vierden we gezamenlijk ons 40-jarig jubileum. Je snapt dat je in zo’n tijd een aardige inkijk hebt gehad in elkaars leven. De dames zijn nu al op stap. En straks gaan wij hen opzoeken en samen lekker uit eten en bijkletsen.
Pasta zal het wel niet gaan worden.

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  Haha, toen Philips nog het credo had let’s make things better! Heb ondertussen ook al 5 bazen ‘versleten’ in een 36 jarig arbeidsverleden.

 2. patrician46 schreef:

  Veel plezier dan vanavond!!! 40 jaar bij één werkgever is heel wat hoor!!! Dat krijg je tegenwoordig niet meer zomaar voor elkaar…

 3. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Ik heb het helemaal gehad met die mist. Jij hebt vast een prettige avond met je oud collega’s. Ik ga het hier thuis maar gezellig maken.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.