Overgeslagen?

Geplaatst: 01/04/2014 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmiddag,

Dit plaatje maakte ik een jaar geleden op dezelfde dag. Nu is alles al groen!

Dit plaatje maakte ik een jaar geleden op dezelfde dag. Nu is alles al groen!

Gisteren was het de eerste keer dat de duurloopgroep van maandagavond weer vertrok vanaf Naat Piek en niet bij De Keien Atletiek. Het komt niet zo vaak voor maar gisteren moest ik gewoon een keertje overslaan. Meestal heb ik mijn eigen agenda redelijk in de hand maar deze keer ging die vlieger niet op. Natuurlijk had ik op de trainers bijscholing verstek kunnen laten gaan maar ik vond toch dat ik er bij moest zijn. Vandaar de afwezigheid in het bos.
Wel ben ik er zeker van dat de groep hun eigen weg gevonden heeft alhoewel er deze winter wel het een en ander veranderd is. Paden die vorig jaar nog goed te belopen waren zijn er nu gewoon niet meer. Stukken die je vorige keer heel bekend voorkwamen zijn nu onherkenbaar. Zou daar de uitdrukking: “van ut pèdje gerakt” vandaan komen?
Overigens de bijscholing was een mooie avond.

Daarom vandaag het uurtje lopen dat er op het schema stond. De route was er eentje daarvoor moest ik wel een beetje doorlopen om weer in een uurtje thuis te zijn. Met een tempo van iets meer dan 5’/km was ik net aan binnen het uur terug. Heerlijk lopen was het met een korte broek en in een shirt.
Best tevreden met dit loopje.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.