Rommel opruimen!

Geplaatst: 27/07/2014 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Buitenkant valt nog wel mee.

Buitenkant valt nog wel mee.

Het is bij onze club waarschijnlijk net zo als bij de meeste clubs in Nederland dat ze bulken van de centen en dat je absoluut niet weet waar je het aan zult besteden. Natuurlijk is het tegendeel waar. Dus met alle mogelijke moeite wordt er alles aan gedaan om de bedrijfsvoering zo goedkoop mogelijk te houden. Dat betekent putten uit vrijwilligers die wat voor je doen en aan materiaal niks weggooien want het zou nog wel eens ooit van pas kunnen komen.

Nou worden onze wedstrijd-en trainingsmaterialen opgeborgen in een zestal garageboxen. Drie aan drie aan elkaar gebouwd. Maar ja… we hebben meer dan alleen die dingen. Dat betekent dat er in de loop van de jaren allerlei overkappingen  en dat soort van dingen is aangebouwd om toch je spullen droog te kunnen opbergen. Uiteindelijk wordt alles in de loop van de jaren zo gammel dat sommige delen op instorten staan. Maar goed…nu hebben we een oliebron aangeboord en wordt er na de bouwvakvakantie of in elk geval voor de winter begonnen met een stukje nieuwbouw. Moet wel het bestaande worden gesloopt en wat er nu onder ligt moet worden afgevoerd. “Afvoeren”?? “Misschien hebben we dat nog wel eens ooit nodig”  Dit is een veel gehoorde uitspraak de afgelopen weken.
Nou ben ik niet de gemakkelijkste om alles ook maar meteen weg te doen maar er zijn er bij ons bij die kunnen echt niks weggooien. Ze zullen er deze keer toch aan moeten geloven. De oudijzerboer is al geweest om een paar aanhangers mee te nemen.
Het zal mij benieuwen wanneer we weer een opruimactie hebben omdat alles vol zit en ligt er is nu wel enige ruimte ontstaan.
Och zo blijft er beweging in de club.

Advertentie
reacties
  1. Deborah Hamar schreef:

    Opgeruimd staat ook altijd weer netjes.
    Hopelijk komt er wat moois voor terug 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.