Eentje om niet te vergeten!

Geplaatst: 09/09/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmorgen,

deze foto is van vorig jaar al.

deze foto is van vorig jaar al.

Gisterenavond de laatste lange duurloop in het bos. Volgende week maandag nog een kort herstelloopje van een uurtje na de EkoPlaza Keienloop en dan is het weer afgelopen met de pret in het bos. Gewoon te vroeg donker. Nou wist ook wel dat het vanavond al donker zou zijn als we terug zouden zijn. Maar dat het zo’n onvergetelijk loopje zou worden dat kun je van tevoren niet bedacht krijgen. Het begon al toe we amper een halfuurtje onderweg waren met een prachtige zonsondergang. Als een grote halve bol die onder de boomtoppen verdwijnt.
Vervolgens wilde ik deze laatste voor dit seizoen over Bedaf lopen. Toegegeven de meest kennen het wel maar lopen daar te weinig volgens mij dan. Twee uur nou nee dat gaan we niet redden.

Peter maakte dit plaatje!

Peter maakte dit plaatje!

Inmiddels is het zonnetje helemaal onder en onderhand komt de maan erbij. In het begin laag en nog wat flets maar gaandeweg wordt het al donkerder en de maan meer helder. Een mooi ronde bol. Nagenoeg volle maan.

Weer eenmaal bij het wildviaduct lopen we bij het licht van de maan met nog voldoende zicht. Het fietspad en het tempo gaat omhoog. Maar als we het bos ingaan helpt de maan ons niet meer en een paar lampjes geven ons toch iets zicht. Een drinkstopje nog want het is nog steeds 5 km naar huis. Een van de loopsters is vandaag jarig en er wordt nog maar eens een keer gezongen. Het tempo lijdt er niet onder. Die laatste km’s vliegen voorbij en na ruim twee uur en 20 km zijn we terug bij Naat Piek.

Wat een prachtige loop was het deze avond ik verwacht niet dat diegene die vanavond meeliepen dit snel zullen vergeten.

Advertentie
reacties
  1. Marilotte schreef:

    Het was inderdaad een prachtige loop!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.