Zwerven!

Geplaatst: 14/07/2016 in sport
Tags:, , , ,

Donderdagmiddag,

Vlak bij huis.

Vlak bij huis.

Gisterenavond tegen dat het tijd was om te vertrekken voor ons inlooprondje was de groep nog niet zo groot. Ik zei tegen mijn collegatrainers we zullen maar even wachten want ze zullen er wel wat later zijn. Zoals ieder jaar is het ook dit jaar weer kermis. Een feest voor sommigen maar aan mijn deur mag het voorbijgaan. Maar goed ieder jaar is het park een grote camping van kermisgasten dus ook onze parkeerplaatsen moeten er aan geloven.
Na een paar minuutjes gewacht te hebben toch maar vertrekken. Uiteindelijk is de groep nagenoeg zo groot las dat we gewend zijn. Vanaf volgende week zal het een paar weken wel wat minder zijn want dan beginnen hier de schoolvakanties. Dan wordt het rustig op de baan want de jeugd traint dan ook niet.
Maar voor vanavond telde dat nog niet. Het was gewoon druk. Overigens een heerlijke avond om te trainen. Terwijl er een uurtje voorafgaand aan de training nog een stevige plensbui over kwam.

Nee… dan is het aanmerkelijk minder druk als ik op donderdagochtend aan mijn duurloop begin. Via de molen van Jetten en de geluidswal ben ik in een half uurtje bij Naat Piek. Dit is het enige stuk wat ik vooraf op de planning had staan. Vanaf hier kan het vandaag alle kanten opgaan. Geen route in mijn gedachten vandaag. Waar ik me wel aan houden is dat de lengte ongeveer 25-26 km mag zijn. De twee heuvelruggetjes die nabij de Blokhut annex Roestbak liggen wil ik ook wel meenemen. Zo ontstaat er gaandeweg toch nog enigszins een plan over de te lopen route. De wei waarop de Taurossen grazen wil ik nog even langslopen. Ik zie ze in de verte liggen in het hoge gras. Ze gaan er nagenoeg helemaal onder. Kennelijk is hun begrazingstempo veel minder dan het groeitempo van het gras anders zou het wel korter zijn denk ik.
Vanaf die weide is het maar een stukje naar het Kabouterpad en het wildviaduct. Daar steek ik de A50 over om op Bedaf uit te komen. Vandaag doe ik het mulle zand maar eens over want doe ik dat erbij dan ga ik over de 30 km en dat is nu nog niet de bedoeling.
Na iets meer dan 2:30′ val ik thuis weer op de klep.

De benen van vorige week waren beter. Moet nog eens nagaan wie die toen geleverd heeft.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.