Eerste Paasdag!

Geplaatst: 31/03/2013 in sport
Tags:,

Zondag,

Zomertijd? en nu het gevoel nog!

Zomertijd? en nu het gevoel nog!

Als je slaapt op je biologische klok zou je denken dat ik dus vanmorgen niet om half zes, zoals doorgaans, wakker zou worden maar pas om half zeven.  Eigenlijk een beetje op gehoopt ook. Maar ja…. na ruim 67 jaar weet je het eigenlijk wel beter. Gewoon niet dus.
Maakt me eerlijk gezegd nog niet eens zoveel uit.  Genoeg te doen voordat de zondagtraining gaat beginnen. Het kan dan wel Eerste Paasdag zijn maar op de eerste plaats is het zondag. Verzamelen om even voor 9.30 u. en dan vertrekken. Het voelt best koud aan behalve als je precies in het zonnetje gaat staan dan voel je de kracht er al van.
Een behoorlijk stuk inlopen iedereen moet goed warm zijn. Het wordt een pittige opdracht die ze te doen hebben. Een rechthoekig parcours of moet ik zeggen eer rechthoekig rondje? De lengte zal zo rond de 400 m geweest zijn. Iedere zijde van dit rondje totaal anders van ondergrond. Wasbordpad, dennennaaldenpad, karrespoor en nog een mogelijkheid om op asfalt te lopen. Afwisselender kan ik het niet maken. Er wordt gelopen in koppeltjes. Een loopt linksom en de ander rechtsom en als je elkaar tegenkomt wissel je van tempo tot je elkaar weer tegenkomt. We gaan voor 15′ en na een rust van 3′ wisselen van looprichting voor nog eens 15′.

Ik wist dat Henk, hun vorige trainer, deze oefening wel eens deed maar hij liet als je elkaar tegenkwam beide lopers omkeren. Wat er dan gebeurde laat zich raden want als 2 lopers elkaar bijna tegenkwamen dan werd er gezwaaid en al gekeerd.
Dat was er vandaag niet bij. Een rondje is een rondje!

Advertentie
reacties
  1. Kitty schreef:

    Pffft ik vond vanmorgen opstaan zwaar, maar jij was zoals altijd vroeg uit de veren! #respect

  2. Christine schreef:

    ik was erbij, weer met verwondering over zoveel enthousiasme op de zondagochtend in het bos!
    Christine.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.