Een tijdje onderweg!

Geplaatst: 12/09/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Nee....hoor niet mijn leeftijd!

Nee….hoor niet mijn leeftijd!

Doorgaans ben ik niet gewend om in de voorbereiding voor een marathon langer te lopen dan 3 uur. En of dat er nou in die 3 uur ruim 30 km of maar 28 of 29 km dat maakt me niet zo veel uit. Ga je een stuk langer dan die 3 uur moet je vaak de volgende training weer wat opschuiven om wat extra herstel te hebben. Maar goed ook uitzonderingen bevestigen deze regel.
Vanmorgen met 4 man op stap. Een van onze clubgenoten, die ook in Zeeland van start gaat op 5 oktober ging mee.

Om 8 vertrokken. Bewolkt en fris. Overigens als je bij Harrie start is dat frisse er snel vanaf. De eerste heuvel op en dan wordt de temperatuur al meteen heel anders. Wat een prima weertje was het vanmorgen. Natuurlijk als je goeie benen hebt is alle weer wel goed loopweer.

Ook vandaag liepen we weer een paar paden waar we nog niet vaak geweest zijn. Het gebied ,de Maashorst, is wel zo groot en iedere keer ontdek je weer nieuwe paden en paadjes. De Schotse Hooglanders maken het eerste spoortje. MTB-ers maken het wat breder en dan komen wij er over. Nee….breed zijn ze dan nog niet maar dat maakt het juist zo leuk. Echt opletten waar je loopt. Nooit je concentratie en aandacht verliezen. Een uur onderweg, twee uur onderweg. Het zonnetje komt er nog eens bij. Twee en een half uur onderweg. De kop maar weer eens op huis aan gezet. Want het is nog een eind. Blijft er van mijn principe vandaag niet veel over.

Na 3:17′ vallen we weer bij Harrie op de klep. Laat voor alle 4 de Kustmarathon maar komen. Volgende week nog een keertje 3 uur en dan afbouwen.

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Als Zeelandmarathonervaringsdeskundige 😉 en zulke duurtrainingen in de voorbereiding, zal het op 5 oktober vast wel lukken allemaal.
  Succes met de laatste loodjes.

 2. Ruth schreef:

  dat wordt weer een geslaagde Zeeland-expeditie binnenkort! 🙂

 3. Estherer schreef:

  Dat zijn de mooie loopjes, gaan waar de paden je brengen en ze zonder verder na te denken volgen. Die marathon gaat vast weer helemaal goed komen!

 4. francine schreef:

  3 uur en 17 min…. *bewondering*

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.