Stevig windje!

Geplaatst: 29/10/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

de foto is uit wikipedia.

de foto is uit wikipedia.

Was de wind gisterenavond nog zo stormachtig geweest als overdag zou dat een reden geweest kunnen zijn om een duurloop niet door te laten gaan.  Niet dat het niet avontuurlijk lopen zou zijn geweest maar heel simpel uit oogpunt van veiligheid.
Gelukkig kwamen we er hier in tegenstelling tot in 1990 nog redelijk genadig vanaf. Destijds was ik nog als vrijwilliger bij de brandweer en was je met dit soort omstandigheden flink bezig. de grootste prioriteit lag dan in het oplossen en veiligstellen van gevaarlijk situaties. Dan pas kwam er vaak achter hoe  belangrijk het was om een team om je heen te hebben die van alle markten thuis waren. Improviseren dat was het toverwoord. Natuurlijk waren er erg vervelende en nare situaties voor de betrokkenen maar als brandweerman vond ik dit soort van dagen superdagen. Er was actie!!

Gelukkig was de wind gisterenavond een heel stuk minder en veilig om te lopen tenminste niet onveiliger dan doorgaans in de avond. Weer een stukje verder dan vorige week en een paar keer op tempo de fietsbrug op en af. Tja….als je verdere omgeving vlak is dan moet je het met zulke hellingen doen om ze voorbereid naar de 7^^loop te krijgen. Over ruim 3 weken is dat alweer zover. Zo te merken aan vanavond komt dat ook deze keer wel weer goed.

reacties
  1. francine schreef:

    Zondag waaide het ook al behoorlijk. Op de terugweg, toen ik wind mee had, leek het wel of ik vloog – oh geweldig. Ik had bijna de neiging om gister weer te gaan, midden in de storm. Het bomen-risico was te groot, anders was ik zo weer een rondje gaan zweven 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.