Voorjaarsplanning!

Geplaatst: 11/11/2013 in sport
Tags:,

Maandagmiddag,

bemoreIn het voorjaar van 2010 werd een plan geboren door een ultraloopster wat even verderop een fantastisch vervolg kreeg in de ultraloop de Be More Ultra Tour. Tot op de dag van vandaag erg goeie herinneringen aan dit schitterende loopevenement. En ik denk ik niet alleen. Dat waren 5 gave hardloopdagen.
Op dag 4 van deze 5-daagse werd er in Uden gelopen en wat ik me van tevoren niet helemaal gerealiseerd had als ik zelf niet mee loop wie weet er dan de route? Dus dan maar mee van start. Wat me nog levendig voor de geest staat was dat ik erg in dubio stond van: “ben ik nou medeorganisator of moet ik me nou concentreren op het lopen van mijn eerste 50 km ooit”. Ik kwam daar niet helemaal uit dan maar zien waar het schip zou stranden. En of het nou door de sfeer en entourage kwam weet ik niet maar het ging eigenlijk als vanzelf.

De finish van mijn eerste ultra!

De finish van mijn eerste ultra!

Ik nam me toen voor om dat nog eens uit te proberen of dat ik dat nog eens ooit zou kunnen. Natuurlijk kan ik dat voor me uit blijven schuiven dan weet ik heel zeker dat er een moment komt dat het niet meer gaat lukken. Tot ik een paar maanden geleden erachter kwam dat er een 50 km trail gelopen zou worden in het Salland in de buurt van Nijverdal. De inschrijving zou open gaan in de nacht van 1 op 2 november en de tendens was dat die wel eens heel snel zou vollopen. Wilde ik er bij zijn dan moest ik maar wat langer wakker blijven en diezelfde nacht een poging doen om er bij te kunnen zijn. Om iets over 0.30 u kreeg ik een bevestigingsmail dat mijn inschrijving een feit was. Gelukkig dat ik was opgebleven want vroeg in de morgen was de trail inclusief de reservelijsten volledig uitverkocht.

Als ik nu niet nog eens een poging waag om die 50 km. te lopen zal het me de rest van mijn leven blijven achtervolgen waarom ik het niet nog eens probeerde. Op zaterdag 8 maart 2014 zal ik het weten.

Werk aan de winkel!!

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Wat een uitdaging! Leuk dat het gelukt is om in te schrijven.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Ruth schreef:

  superleuk plan Tiny! Het leven is aan de durvers, en als je niet probeert zal je je het inderdaad achteraf alleen maar beklagen hé. Ik heb me met dezelfde gedachte ingeschreven voor de Mont Blanc Marathon 😉 en wie weet waag ik me ooit ook nog eens aan zo’n 50 km trail 🙂

 3. Esther schreef:

  Mooi plan Tiny!! 🙂

 4. Elsa schreef:

  Mooi dat het je gelukt is. Ik kwam er te laat achter en sta nu op de reservelijst voor de 25 km.
  Heb hem nog nooit gelopen, maar het lijkt mij een prachtige loop.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.