Koninginnenrit!

Geplaatst: 30/04/2013 in sport
Tags:,

Dinsdag,

hier was mijn start vanmorgen.

hier was mijn start vanmorgen.

Vanmorgen wilde ik het rondje even nalopen dat er op Hemelvaarstdag op de planning staat. Om even over 7.30 u. stond ik klaar om te vertrekken op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum Slabroek. Het gebeurt niet zo vaak maar vanmorgen gewoon in mijn eentje aan het vertrek. Kan ik ook zo snel of zo langzaam lopen als ik zelf wil. Ook al even geleden dat mijn camera mee op pad ging. Wat foto’s maken van onderweg. Dat geeft ook stopmomenten zodat het gem. tempo wat minder hoog komt te liggen.
De route op zich al pittig genoeg daarvoor hoeft er niet nog eens wat extra op het tempo gegooid te worden. Ook zocht ik er naar om nog iets minder asfalt er in te hebben. Dat is overigens maar deels gelukt. Je hebt verbindingen tussen de verschillende gebieden nodig. En dat is nou eenmaal asfalt. De route is uiteindelijk net iets meer dan een halve marathon.
Maar goed uiteindelijk ben ik er wel content mee. Als je mee wilt lopen op Hemelvaarstdag zorg dan dat je op donderdag 9 mei om 8.00 u. op de parkeerplaats bent van het bezoekerscentrum Slabroek. Deze is te vinden aan het einde van de Slabroekseweg Uden.

 

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Leuk vooruitzicht…. jammer dat het zo ver weg is. Veel plezier gewenst in ieder geval.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.