Nu mag het gebeuren!

Geplaatst: 06/03/2014 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

ZuiverGisterenavond een trainingsbegeleiding op de baan en vanmorgen nog een uurtje lekker loslopen en dan de rust erop tot zaterdagmorgen. Zou het eindelijk wat rust brengen in mij hoofd of dat ik het nog eens kan of niet. Een poging om voor de tweede keer in mijn loopbaan een afstand te lopen die een marathonafstand te boven gaat.
Aan de voorbereiding kan het bijna niet liggen. De km’s zijn gemaakt. Meer meters maken dat zou ten koste gegaan zijn van blessures waarschijnlijk. Nu heb ik het heel kunnen houden.

Soms dan krijg je de vraag of dat je gek moet zijn om met je 68-ste nog eens 50 km te lopen. Och… is mijn antwoord dan: ” noodzakelijk is het niet maar het maakt het wel een stukje gemakkelijker.”

Maar net zo goed als bij de Be More Ultra Tour ben je er nooit zeker van. Was het toen dat ik gewoon die 50 km mee moest want niemand anders kende de  route destijds dus ik moest toen wel. Als je foto’s van toen nog eens wilt zien die staan hier. Dat is deze keer wel anders. Niet dat ik er deze keer niet alles aan zal doen om na 50 km over de finish te gaan en ook zeker te proberen om dat binnen de gestelde tijdslimiet te doen. Met een netto looptijd van toen daar wil ik voor tekenen.
Het begint nu toch wel aardig te kriebelen.

Op zo'n familieportret daar ben je toch trots op!

Op zo’n familieportret daar ben je toch trots op!

Advertentie
reacties
 1. Bertus schreef:

  Veel plezier morgen Tiny!
  Mocht ik je niet tegen het lijf lopen, trek me dan even aan m’n jasje! (-;

 2. djaktief schreef:

  Alle goeds voor je trail daar in Overijssel Tiny. Ik hoop dat de weergoden je goed gezind zijn. De loopgoden heb jij getraind, dus daar kun je op rekenen.

  Groetjes,

  Dorothé

 3. danielle schreef:

  heel veel succes!!!!

 4. Ruth schreef:

  heel veel succes Tiny! Jij loopt dat gewoon met 2 vingers in je neus zoals ze hier zeggen 😉

 5. Wendelien schreef:

  Waar hebben die zonen van jou hun lengte eigenlijk van??? Succes zondag!

 6. Esther schreef:

  Ik heb alle vertrouwen in je!

 7. Fabiola schreef:

  Je kan het, Tiny! Ik wens je veel succes en evenveel plezier!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.