Stilte?

Geplaatst: 12/02/2008 in persoonlijk

Maandag,
Na een bewogen tijd van meer dan een jaar is een gisteren mijn jongste zus op een leeftijd van 58 jaar gestorven. De strijd die zij aanging was niet eerlijk. Een wedstrijd is geen wedstrijd als bij voorbaat de winnaar en de verliezer al bekend zijn. Het gaat dus een rare week worden.
Haar lievelingsgebied is de altijd de Zeeuwse kust geweest. Al haar vrije tijd en vakanties bracht ze er door. In de aanloop naar haar overlijden toe hebben wij samen een afspraak gemaakt. Ter ere en ter nagedachtenis aan haar wil ik de Zeeuwse Kust Marathon gaan lopen in october.
Ik weet het de lat ligt hoog!!
Toch gisterenavond in de beschutting van de groep een rustige duurloop kunnen maken van ruim 17 km. in een tijd van 1:46.
Even wat helderheid in het "donkere wolken gevoel".

Advertentie
reacties
 1. […] toch nemen zoals het er is en niet zoals je het zou wensen. Wat wel steeds hetzelfde blijft is de achterliggende gedachte waarom ik iedere keer daar toch van start te willen […]

 2. toontje34 schreef:

  O sorry Tiny 2x zelfde bericht nogmaals mijn excuses

 3. loopmaatje schreef:

  Woorden schieten te kort !! Maar weet dat ik aan jullie denk ! Veel Sterkte voor Jou en heel de Familie en haar vrienden en kennissen X X X

 4. […] bijna altijd redelijk blessurevrij dus daar hoefde het niet aan te liggen. Waarom moest er nou een afspraak met mijn doodzieke zus aan te pas komen om me weer eens op een marathon te zetten. 14 jaar ertussen […]

 5. […] Ik denk dat het een mooi weekend gaat worden. Mijn 5de kustmarathon en ook voor de 5de keer loopt ze mee! 51.660284 5.609049 Beoordeel dit:Share this:Vind ik leuk:LikeBe the first to like […]

 6. […] bijzondere was die van 2008, die liep ik ter eer en nagedachtenis aan mijn zus. Lees hier maar: https://tinyraijmakers.com/2008/02/12/stilte/  Het jaar daarop (2009) met die storm was zo bizar en indrukwekkend dat ik toen mijn verslag […]

 7. […] wel eens lezen weten dat ik ook dit jaar weer de Zeeuwse Kust Marathon loop. Die is sowieso al heel bijzonder voor me. Maar deze keer heeft hij nog iets extra’s. Dit jaar lopen mijn beide zonen ook mee […]

 8. Koen schreef:

  Sorry Tiny maar ik wist uit eerdere log wat de reden is dat je de kust marathon loopt.
  Namens Brigitte en mij wensen we jou en je familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

 9. cor boeijen schreef:

  Tiny
  Ik heb je berichtje gelezen over de stilte
  Heel erg wat er gebeurd is. Het duurt nog lang voor het oktober is maar in ieder geval heel erg veel succes

 10. ronnie schreef:

  Sterkte Tiny! Een erg mooi en symbolisch gebaar om de kustmarathon ter nagedachtenis van je zus te gaan lopen.

 11. martine schreef:

  gecondoleerd , wat een verdriet en inderdaad altijd een ongelijke strijd.
  Dapper dat je de zeeland marathon gaat lopen. Dat zal in alle opzichten een heftige worden.

 12. Ron schreef:

  Potverdorie Tiny! Gecondoleerd met het verlies. We hebben er wel eens over gesproken tijdens de duurloopjes. Ik weet dan ook zeker dat die Zeeuwse Kust marathon appeltje eitje qua inspanning voor je gaat worden maar emotioneel zwaar beladen. toi toi toi, uiteraard ook voor Sjan en de kids.

 13. patries schreef:

  gecondollerd met dit grote verlies, Jeetje wat moeilijk is dat en wat moedig dat je dat met haar afgesproken hebt. Dat ga je zeker redden! Heel veel sterkte en een dikke zoen van mij!

 14. Bert-Jan schreef:

  Lees het vandaag pas. Mijn condoleances.
  BJ

 15. Tiny schreef:

  @allen, bedankt voor jullie lieve reacties!
  Gelukkig krijg ik tijd en ruimte om “gewoon” te kunnen trainen.

 16. jan schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van je zus. Heel veel sterkte de komende tijd.

 17. Rinus schreef:

  Sterkte in deze moeilijke periode en de zeeuwse kust marathon zal een hele bijzondere worden voor jou.Nogmaals sterkte met het verlies.
  Groet Rinus.

 18. M@urice schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van je zus. Die Zeeuwse Kust marathon in oktober zal een hele bijzondere worden denk ik. Sterkte met je voorbereidingen hierop!

 19. Bjorn Paree schreef:

  Mijn condoleances met dit verlies. Sterkte de komende tijd. Weet zeker dat je het gaat redden in de kustmarathon !

 20. Monique schreef:

  Jeetje Tiny, dat is slecht nieuws. Gecondoleerd met het verlies en sterkte de komende periode.

 21. Joost schreef:

  das een minder bericht …. sterkte!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.