Weer aan de slag!

Geplaatst: 17/06/2011 in sport
Tags:,

Donderdag,

Hier was het prachtig weer.

Roparun kan dan op iedereen wel een heel diepe indruk maken maar het normale leven gaat nu eenmaal gewoon weer door. Afspraken moeten worden nagekomen. Je moet weer op tijd op je werk zijn. Ik gelukkig dan wel niet. Alhoewel? Gisterenmorgen was er een school die hun sportdag hadden op onze accommodatie. Samen met de leiding moeten er zaken worden voorbereid. Materialen worden klaargezet. Voordat de jeugd met hun sportdag kunnen beginnen ben je al snel een uurtje verder. Tegen het middaguur kan er weer opgeruimd worden.

s’Avonds ben ik weer terug voor het begeleiden van een training. Ik krijg hartstikke veel felicitaties met de schitterende prestatie van team RTZN. Een prachtige avond om te trainen. Het duurt dan ook niet lang of er lopen vochtige strepen over de shirts.

Nog steeds goed weer

Vandaag is er de Schoolsportolympiade. Waren er gisteren van een school nog geen 100 leerlingen vandaag zijn het er meer dan 400. En wat denk je? In de loop van de ochtend begint het te onweren en de sportdag ligt er uit. Men neemt geen enkel risico. Vanmorgen hoefde ik er niet te zijn. Ze weten inmiddels dat ik op donderdag altijd een duurloop maak. Wij hadden dan wel het geluk dat we zo vroeg vertrokken dat we geen enkele bui op ons pet kregen. Een duurloop van een uur om de inspanning van het weekend weer te boven te komen. Lekker weer wat bij gekletst!

reacties
 1. Katrien schreef:

  ….het leven gaat verder ….gelukkig weten wij altijd wat doen is het niet in familie verband ,dan is het in vriendenkring daarom is ’t leven zo duurzaam veel grtjes xxx

 2. dutchrunner.nl schreef:

  Een mooi loopje met mooi herinneringen.

 3. kit schreef:

  Gelukkig gaat het “normale” leven weer zijn gang…. dat maakt de RopaRun ervaring zo speciaal!
  En je bent weer volop actief bij de Keien, lees ik wel. Wat heb je toch een ster lijf!

 4. Jacqueline schreef:

  En hierbij nog een felicitatie voor je schitterende prestatie met team RTZN.
  De RopaRun staat op mijn verlanglijstje.

 5. jan schreef:

  ja het leven gaat weer verder, gelukkig wel!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.