Weer het bos in!

Geplaatst: 08/04/2013 in sport
Tags:, ,

Maandagavond,

Dit plaatje is nog van vorig jaar. Minder zomers nu nog.

Dit plaatje is nog van vorig jaar. Minder zomers nu nog.

Het overkomt me niet zo vaak dat ik mijn eentje loop. Ja zo soms maar zeker niet op de maandagavond. Vanavond voor de eerste keer weer vertrekken bij Naat Piek sinds de klok eind maart verzet is. Een prima gelegenheid voor mensen die een najaarsmarathon dan wel halve marathon op hun planning hebben staan om hier met deze groep op een uurtje van start te gaan.
Ik was dan ook erg benieuwd met hoeveel we aan het vertrek zouden staan.  Op nog geen 5’voor het vertrek nog maar met een paar man. Zijn we nog geen 2′ en een aantal stofwolken verder, de weg naar Naat Piek is nl. gortdroog, staan we met 25 mensen klaar aan het startpunt.

Vanavond ook maar meteen een schifting maken van: “hier wil ik wel verder mee of als dat hier er zo aan toe gaat dan zie je mij niet meer”.  Niet dat het tempo zo hoog lag maar meer het soort parcours. Ik geloof niet dat ik een uur meer variatie in een rondje kan gooien.  Aardig wat opjes en afjes erin. Ook aardig wat los zand. Maar vooral ook stoffig. Het zal wel daarom geweest zijn dat het “kleplawaai” gaandeweg wat minder werd.

Gemeten aan de reacties zullen er niet zo veel afvallers zijn. Weet ik voorlopig waar ik op de maandagavond aan toe ben.

Advertentie
reacties
  1. Wendelien schreef:

    Klinkt goed. Ben dol op opjes en afjes;)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.